Onze menukaart

De combinatie van teamontwikkeling, het aanscherpen van leiderschapskwaliteiten en de inzet van verandercommunicatie brengt doelen dichterbij. Het team van Donkey Performance zet je met deze drieslag op voorsprong. Wil je vooruit? Do the Donkey!

Geef richting aan een topteam

Een krachtige visie is je beste ‘manager’. Zo’n visie geeft medewerkers richting en overtuigt klanten. Ook de vervolgstap doet ertoe: een missie en strategie die iedereen vooruitbranden. De neuzen van je medewerkers wijzen dan de juiste kant op. En samen gaan ze voor de zaak. De bouw van een topteam begint met deze eerste, beslissende stap.

Klik hierZet jezelf hiermee op voorsprong

Benut talent en hou het vast

Het is een gemiste kans als je het beschikbare potentieel in je organisatie niet optimaal benut. Talent haakt dan af. En nieuw talent meldt zich niet eens aan. Het duurzaam inzetbaar houden van medewerkers gaat verder dan bekommernis om hun gezondheid. Werkgeluk, autonomie, skills, verbondenheid en waardering doen er evenzeer toe.

Klik hierZet jezelf hiermee op voorsprong

Presteer beter
in minder tijd

Kun je echt dubbel zoveel werk verzetten in de helft van de tijd? Dat beweert Jeff Sutherland, een van de grondleggers van Scrum. Inderdaad behalen agile teams verbluffende resultaten, zeker als ze wendbaarheid combineren met Lean-principes. ‘Agilean’ coaching en training brengt vaart in projecten én leidt tot betere opbrengsten.

Klik hierZet jezelf hiermee op voorsprong

Laat teamleden
duurzaam groeien

Blijf je de manager die continu opdrachten geeft, of medewerkers steeds laat vragen wat ze moeten doen? Voor je het weet, ben je dan de ‘antwoordenman/-vrouw’ in plaats van de inspirerende leider. Dan zit je opgescheept met volgers die van jou afhankelijk zijn en nauwelijks eigenaarschap tonen. Een echte leider creëert leiders. Ga jij die uitdaging aan?

Klik hierZet jezelf hiermee op voorsprong

Pak de kansen slimmer op

Concurrenten in het kielzog. Kapers op de kust. En speedboten langszij. Nog nooit was het economisch speelveld zo dynamisch. De beste manier om met disrupties en onzekerheid te dealen, is het versterken van een Lerende Organisatie. Als medewerkers zich continu ontwikkelen en hun kennis delen zien ze tijdig de kansen en pakken die met succes op.

Klik hierZet jezelf hiermee op voorsprong

Geef vleugels aan verduurzaming

Woorden leiden tot daden. Wie uitdagingen bij medewerkers neerlegt en daarbij de juiste toon raakt, argumenten overtuigend presenteert en inspireert in alles wat je zegt en schrijft, brengt een versnelling op gang. Met trefzekere verandercommunicatie zet je medewerkers in beweging. Ze maken zich de woorden eigen, raken bevlogen en handelen ernaar.

Klik hierZet jezelf hiermee op voorsprong