Ruud van der Donk

Ruud van der Donk

Door slimmere team­samenwerking en beter kennis­delen een top­prestatie leveren, dát kom ik jouw team brengen.
Een achterban die jij met succes motiveert tot beweging, actie en resultaat.
Wat inspireert Ruud?

Temon Kooistra

Wat beter zicht­baar is, wint aan com­municatie­kracht. Dus help ik je om op te vallen. Via de online en off­line media­kanalen waar­mee je jouw doelgroep – in de organisatie of daarbuiten – het best bereikt.
Wat inspireert Temon?

Adriaan Oomen

Ik help merken die graag relevanter willen worden (en blijven) door het posi­tieve ver­schil te maken. Met strate­gisch positionerings­advies én een verander­aanpak waar­mee je intern en extern impact realiseert.
Wat inspireert Adriaan?

Miriam Jager

Miriam Jager

Ik maak werk van geluk in je organi­satie. Met inter­actieve sessies en (executive) coaching zet ik een posi­tieve flow in gang, zodat iedereen – jij en je team – het beste uit zichzelf haalt, met werk dat vol­doening geeft.
Wat inspireert Miriam?

Nuala Burns

Nuala Burns

Stap tijdens een innovatieve werksessie die ik op maat voor jullie creëer in de wereld van ontwikkeling en verandering. Samen tot doorbraken komen in complexe processen. Samen energie opdoen. Samen losbreken uit patronen. Samen transformeren!
Wat inspireert Nuala?

Rutger Bolier

Rutger Bolier teamlid van Triadesk en Donkey Performance

De inzet van een sociaal intranet, social media, apps of communities alleen is niet genoeg. Het gaat bij technologie vooral ook om een verandering van de mindset. Daar wil ik als webdevelopper een merkbare bijdrage aan leveren.
Wat inspireert Rutger?