Nuala Burns

Samen creatief ontwikkelen
en veranderen

Trainen, faciliteren en begeleiden van ontwikkel- en veranderprocessen is mijn expertise. Van mij kun je altijd een creatieve, resultaatgerichte aanpak verwachten. Ik maak de energie in je los om samen – interactief binnen een groep met een gemeenschappelijk doel – verfrissende, innovatieve ideeën tot leven te wekken. Of om als team het draagvlak voor een gewenste ontwikkeling te ontdekken en de eerste stappen te zetten.

Voor organisaties is ver vooruitkijken tegenwoordig bijna onmogelijk. Daarvoor gaan de ontwikkelingen veel te snel. Disrupties komen plots, vaak uit onverwachte hoek. En de enige zekerheid die je hebt, is dat alles onzeker is. Dat geldt zowel voor de overheid, non-profitorganisaties als voor het bedrijfsleven. Laat de complexiteit jou niet inhalen en ga de uitdaging aan om zelf de verandering en de toekomst vorm te geven.

Daarbij kan ik je helpen. Mijn workshops, werkvormen en interactieve sessies zijn innovatief en ludiek, maar het ‘spel’ volgt altijd een serieuze lijn. Het levert beweging en veranderbereidheid op. Ik help weerbarstige vraagstukken behapbaar maken door te observeren, te experimenteren én kleine successen op te schalen. Van vertragende technieken als een dialoogwandeling of 4D-mapping tot verbeeldende technieken zoals LEGO® SERIOUS PLAY® om handen te geven aan dat wat in je hoofd zit: de techniek volgt altijd jouw vraag en gewenste resultaat.

Door ruimte te geven aan vernieuwing, handvatten te bieden om verandering in gang te zetten en je te laten ontdekken wat jouw meerwaarde is in een veranderende wereld, pak je met meer succes de uitdagingen op. De tools daarvoor reik ik je aan. De oplossingen zitten vaak al in jezelf, in je team, in de mensen met wie je werkt of voor wie je werkt. Die oplossingen hoeven alleen maar ‘bevrijd’ te worden …

Vanuit het gedachtegoed van onder andere Theory U, Creative Problem Solving, LEGO® SERIOUS PLAY®, visualiseren (zakelijk tekenen) en Design Thinking geef ik vorm aan een proces. Het is altijd maatwerk, of het nu gaat om een (langdurig) verandertraject, meerdaagse trainingen of om de inzet van (korte) workshops en heidagen.


Met mijn onderneming NUALA BURNS Creatieve Procesbegeleiding help ik als netwerkpartner het team van Donkey Performance graag vooruit.

logo Nuala Burns… gaat voor de kracht van diversiteit en samenwerking. Expertpartner in de ontwikkeling van Mens, Merk & Werk.