Ruud van der Donk

Slimmer samenwerken
voor betere resultaten

Ik ondersteun je bij het in ontwikkeling brengen van teams, zodat teamleden eigenaarschap nemen, uitdagingen aangaan en samen een topprestatie neerzetten. Slimmer samenwerken en beter kennisdelen zijn de sleutelwoorden daarin.

Zonder geïnspireerd en gemotiveerd te raken komt niemand in beweging. Het willen neerzetten individuele of teamprestaties heeft allereerst een vonk nodig. Een vlam. Een vuurtje dat continu aangewakkerd wordt. En wie vuur wil zien, moet brandstof leveren …  Ik wil het talent om anderen te inspireren in je wakker schudden en productief maken. Want iedereen kan inspireren. En iedereen is te inspireren.

Ik scherp je leiderschapskwaliteiten aan. Niet om je in staat te stellen volgers te creëren, maar om ervoor te zorgen dat je anderen met succes tot leiderschap verleidt. Echte leiders laten je verlangen naar het doel dat je kunt bereiken als je zelf het voortouw pakt. Succesvolle leiders voeden eigenaarschap en leiderschap.

Het zijn vrijwel altijd woorden die tot daden aanzetten. Inspirerend communiceren, vanuit een visie, een missie en een gedeelde ambitie, geeft richting aan die daden. Met effectieve verandercommunicatie breng je beweging, versnelling en flow. En met mij hou je dat vliegwiel aan de gang.


Naast mijn aansturende en uitvoerende taken binnen het team van Donkey Performance – op het vlak van Teamontwikkeling, Leiderschap en Verandercommunicatie – breng ik ook mijn specialisme als Strategisch Copywriter in. Dat doe ik onder de vlag van triadesk.