Teamontwikkeling voor ezels

Teamontwikkeling is een specialisme van Donkey Performance. We dragen oplossingen aan om de performance van teams te verbeteren.

Op onderstaande wensen gingen we de afgelopen jaren in:

  • Ik wil een team dat slimmer leert samenwerken en beter kennis deelt
  • Ik wil een team dat ondernemerschap en passie toont
  • Ik wil dat het team zelforganiserend of zelfsturend is
  • Ik wil de duurzame inzetbaarheid van teamleden bevorderen
  • Ik wil een team met klantfocus, dat wendbaar en LEAN werkt
  • Ik wil dat teamleden meer werkplezier en werkgeluk beleven
  • Ik wil een team met innovatiekracht, dat durft te vernieuwen
  • Ik wil dat het team meer vertrouwen krijgt in elkaars talenten

>>> Ga direct naar onze diensten <<<

Door 4 stappen te zetten brengen we teamontwikkeling op een hoger niveau:

In 4 stappen naar een betere performance

Een organisatie op z’n best, dat wil je zien
Geïnspireerde teams brengen leven in brouwerij. Je merkt het aan de flow in de samenwerking, de drang om de uitdagingen tot een succes te maken. Alle teamleden zijn betrokken en bevlogen. Ze gaan ervoor en zijn op koers. Samen laten ze een organisatie zien die ‘op zijn best is’. Ach, was het maar altijd zo …

Impact hebben en houden
Vaak blijft er veel te wensen over. Dan slaat de twijfel toe. Passen we ons snel genoeg aan wanneer de omstandigheden veranderen en onze klanten hun wensen uitbreiden? Hebben we straks nog wel impact in de markt die we bedienen, als we doorgaan op de gebruikelijke manier? Is ons werkgeluk nou echt om te juichen? Ja? En waarom zie ik dan zo weinig passie op de werkvloer? Zijn we ingedut? Hallo, leeft iedereen nog?

Bij zulke vraagstukken kijk je kritisch naar je team(s). Teams zijn de bouwstenen van je organisatie. Gezonde teams leveren een gezonde organisatie op. Ze boeken goede resultaten, organiseren zelf hun werk, oogsten lof van klanten en passen zich snel aan. Ze blijven leren en ontwikkelen zich continu. Zo blijven ze wendbaar en gefocust. Gezonde teams doen ertoe en hebben impact. En zó wil je het hebben!

Hoe bouw je topteams?
Soms zie je dat het anders moet, maar weet je niet precies hoe het anders kan. Hoe krijg je dan de boel in beweging? Hoe zet je medewerkers aan tot actie die tot vernieuwing leidt? Hoe maak ik van klanten ware fans?

Met Donkey Performance sta je niet voor het raadsel hoe je een team in ontwikkeling brengt, maar ga je concreet aan de slag. Een topteam bouwen is een kwestie van beginnen, van doen, experimenteren. Want beweging krijg je door in beweging te komen …

Teamcoaching
Donkey Performance beschikt over de tools om je team(s) te ontwikkelen en in de leerstand te zetten. Onze teamcoaching richt zich precies daarop. Werkenderwijs raken teamleden geïnspireerd om eigenaarschap te nemen over hun eigen ontwikkeling. Daarbij scherpen we hun competenties aan om met succes aan verbetering en vernieuwing te werken. Om op eigen kracht een topteam te worden.

Met die bestemming voor ogen begeleiden we je team. Op naar de top!