Verduurzaam met impact

Donkey Performance ezels

Verduurzaming van je organisatie zorgt ervoor dat je de veranderingen kunt bijbenen. Door ferme stappen te zetten kom je zelfs op voorsprong. Is er eigenlijk een andere optie wanneer het draait om slechts één ding: verduurzamen of verdwijnen in de marge? Daar is geen visie voor nodig. Het is simpelweg een Darwinistische realiteit.

Verduurzaming is mensenwerk. De mensen binnen je organisatie zetten het vliegwiel in werking. Alles draait om hen. Zij maken de impact. Om elke stap bij de verduurzaming van je organisatie impact te laten hebben is het nodig dat medewerkers eigenaarschap willen én kunnen nemen, individueel en als team. Verduurzaming van je organisatie doet ook een beroep op ieders persoonlijke leiderschapskwaliteiten. Bij het verandertraject past communicatie die het verlangen naar duurzaamheid in mensen aanwakkert, iedereen in beweging zet en de juiste kant op laat gaan.

Wat je nodig hebt om beter zicht te krijgen op verduurzaming, is een gestructureerde aanpak die je daarin begeleidt. Heb je het overzicht, het inzicht en het uitzicht eenmaal te pakken, dan zet je met succes de juiste stappen. Do the Donkey!